075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Heeft uw organisatie een ontruimingsplan nodig? Wij helpen u graag!

 

Welkom bij TopBlusser, uw partner voor veiligheid! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en is gevestigd in Noord-Holland. De Veiligheidscirkel bestaat verder uit de afdelingen TopBHV voor BHV cursussen, TopVCA, TopBrandwachten, Top Safety & Security voor diverse beveiligingsdiensten, BHV ontruimingsoefeningen en Top Safety Jobs voor diverse banen op het gebied van veiligheid.

Wanneer is een ontruimingsplan verplicht?

Ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden zijn verplicht wanneer een brandmeldinstallatie in het gebouw aanwezig is.

In ieder gebouw kunnen zich situaties voordoen die het noodzakelijk maken dat medewerkers en bezoekers het gebouw zo snel mogelijk moeten verlaten. Voor deze situaties is een ontruimingsplan nodig.

Wat staat er in een ontruimingsplan?

In een ontruimingsplan worden onder andere de volgende onderwerpen vastgelegd:

  • De organisatie van de bedrijfshulpverlening.
  • De alarmeringsprocedure, intern en extern.
  • Instructie personeel bij een ontruimingsplan.
  • Taken van het hoofd BHV en van de bedrijfshulpverlener(s).
  • Verantwoordelijkheden
  • Logboek BHV organisatie.

Offerte voor een ontruimingsplan aanvragen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het ontruimingsplan.

 

Offerte voor een ontruimingsoefening aanvragen?

Onze afdeling BHV-ontruimingsoefening helpt u graag bij de jaarlijkse ontruimingsoefening! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u ontruimingsplattegronden laten opstellen?

De ontruimingsplattegronden, als onderdeel van het ontruimingsplan, kunnen wij voor u opstellen conform de NEN 8112 norm. Dit betekent dat, als u de plattegronden door ons laat opstellen, uw plattegronden voldoen aan alle gestelde normen op het gebied van vluchtroute bepaling, pictogrammen en brandveiligheidseisen. Wel zo’n veilig gevoel.

Voorwaarde voor een goede ontruiming is dat de opzet van het ontruimingsplan bij alle medewerkers bekend is. Wij helpen u graag bij een jaarlijkse oefening, zodat het ontruimingsplan aan de praktijk getoetst kan worden en zonodig bijgesteld.

Wilt u advies of direct een aanvraag plaatsen voor een ontruimingsplan en/of ontruimingsplattegronden? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 075-6151045 of via info@topblusser.nl. Wij informeren u graag over onze werkwijze en diverse mogelijkheden.