075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Laat de blusmiddelen in uw bedrijf in Wormer of Wormerveer controleren en onderhouden door TopBlusser!

 

Welkom bij TopBlusser, uw partner voor veiligheid! Wij zijn onderdeel van De Veiligheidscirkel en gevestigd in Wormerveer. Mocht er iets dringends zijn qua blusmiddelen in uw bedrijf dan zitten wij dus bij u om de hoek, wel zo’n veilig idee. De Veiligheidscirkel is een overkoepelende organisatie op het gebied van (brand)veiligheid en bestaat, naast TopBlusser, uit de volgende bedrijfsonderdelen:

Bij TopBlusser kunt u onder andere terecht voor controle en onderhoud van brandblussers, brandmeldinstallaties, brandslanghaspels e.d., maar ook voor het huren van brandblussers voor bijvoorbeeld een evenement.

 

Wormer (onderdeel van gemeente Wormerland) en Wormerveer (onderdeel van gemeente Zaanstreek-Waterland) staan beiden bekend om de windmolens. Zo is de Zaanse Schans met zijn vele molens een grote toeristische attractie. Zowel Wormer als Wormerveer zijn gelegen langs de 13,5 km lange rivier de Zaan.

Al jaren keuren en onderhouden onze REOB gecertificeerde monteurs brandblussers bij diverse opdrachtgevers in Wormer en Wormerveer, maar natuurlijk ook in andere plaatsen in de Zaanstreek. Of het nu gaat om poederblussers, schuimblussers, CO2-blussers, droge blusleidingen, brandslanghaspels of noodverlichting, dankzij onze monteurs heeft u altijd een optimaal werkend apparaat op het moment dat deze ingezet moet worden. Heeft u al blusmiddelen in uw beheer? Geen probleem, ook voor deze apparaten kunt u bij ons een voordelig onderhoudscontract afsluiten.

Keuring blusmiddelen, wel of niet verplicht?

Regelmatig krijgen wij de vraag of het keuren van blusmiddelen verplicht is. Het antwoord hierop is ‘ja’. Wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659. In NEN 2559 is vastgelegd hoe brandblussers onderhouden moeten worden. NEN 2659 heeft betrekking op onder andere controle en onderhoud van verrijdbare blustoestellen.

Check altijd even de brandverzekering die uw bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze abonnementen: vast bedrag én geen onverwachte kosten!

Wij ontzorgen uw bedrijf in Wormer en Wormerveer: jaarlijkse keuring, onderhoud en gratis vervanging na gebruik bij brand.

 

Altijd een veilige werkomgeving in Wormer / Wormerveer!

Laat uw blusmiddelen vakkandig keuren en onderhouden door onze gediplomeerde REOB monteurs.

Waarom TopBlusser?

 

  • Als onderdeel van De Veiligheidscirkel, kunnen wij u op vele gebieden bijstaan.
  • Transparante prijzen en geen verrassingen achteraf! Na gebruik van de brandblusser bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!
  • Keuring en onderhoud van blusmiddelen bij u om de hoek.
  • REOB gediplomeerde monteurs die de blusmiddelen in uw bedrijf in Wormer en Wormerveer vakkundig onderhouden en keuren.
  • Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie al vanaf € 1,99 per dag!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.