075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Voor controle & onderhoud van blusmiddelen komen wij naar u toe in IJmuiden!

 

Welkom bij TopBlusser, uw partner op het gebied van (brand)veiligheid!

TopBlusser is onderdeel van onze overkoepelende organisatie De Veiligheidscirkel, gevestigd in Noord Holland. Naast TopBlusser bestaat De Veiligheidscirkel uit de afdelingen TopBHV voor BHV cursussen, TopVCA voor VCA cursussen, TopBrandwachten voor inhuur van brandwachten, Top Safety & Security voor diverse beveiligingsdiensten, BHV ontruimingsoefeningen en Top Safety Jobs. Bij onze afdeling TopBlusser kunt u terecht voor onder andere controle, onderhoud en verhuur van branblussers, brandmeldinstallaties & ontruimingsinstallaties. Onze REOB gecertificeerde monteurs controleren en onderhouden blusmiddelen in heel Nederland, dus ook in IJmuiden.  

IJmuiden, havenstad in de gemeente Velsen met prachtige brede stranden. Verder is IJmuiden bekend van de staalindustrie, Forteiland IJmuiden, prachtige oude gebouwen en koop je er natuurlijk de lekkerste vis. Onze REOB gecertificeerde monteurs zijn regelmatig in IJmuiden en omgeving te vinden voor het keuren van blusmiddelen bij diverse opdrachtgevers. Of het nu gaat om poederblussers, schuimblussers, CO2-blussers, droge blusleidingen, brandslanghaspels of noodverlichting, dankzij onze monteurs heeft u altijd optimaal werkende apparaten op het moment dat deze ingezet moeten worden. Wij keuren en onderhouden niet alleen de blusmiddelen die u via ons voordelige leaseconcept huurt, maar ook brandblussers en blusmiddelen die u al in uw beheer heeft. Ook voor deze apparaten kunt u bij ons een voordelig onderhoudscontract afsluiten.

Is het verplicht om blusmiddelen te laten keuren?

Ja, wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659 (draagbare en verrijdbare blustoestellen). Check altijd even de brandverzekering die het bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TopBlusser abonnement: transparant zonder onverwachte kosten!

Wij ontzorgen uw bedrijf in IJmuiden: jaarlijks onderhoud, keuring en gratis vervanging van brandblussers na gebruik bij brand.

 

Altijd een veilige werkomgeving in IJmuiden!

Laat uw brandblussers en andere blusmiddelen vakkandig keuren en onderhouden door onze gediplomeerde REOB monteurs.

Waarom TopBlusser?

 

  • Voordelige, transparante prijzen, geen verrassingen achteraf!
  • REOB gediplomeerde monteurs.
  • Altijd snel ter plaatse. 
  • Vast contactpersoon binnen TopBlusser. 
  • Verhuur van blusmiddelen voor één of meerdere dagen.
  • Na gebruik van de brandblusser(s) bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!
  • Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie al vanaf € 1,99 per dag!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.