075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Voor controle & onderhoud van blusmiddelen komt TopBlusser naar u toe in Den Haag!

 

Welkom bij TopBlusser, uw partner voor veiligheid! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en is gevestigd in Noord Holland. De Veiligheidscirkel bestaat verder uit de afdelingen TopBHV voor BHV cursussen, TopVCA, TopBrandwachten, Top Safety & Security voor diverse beveiligingsdiensten, BHV ontruimingsoefeningen en Top Safety Jobs voor diverse banen op het gebied van veiligheid. Bij TopBlusser kunt u terecht voor onder andere controle, onderhoud en verhuur van branblussers, brandmeldinstallaties & ontruimingsinstallaties, EHBO middelen, AED’s en noodverlichting. Onze monteurs  controleren en onderhouden blusmiddelen in heel Nederland, dus ook in Den Haag.  

Den Haag, hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en centrum van de Nederlandse politiek. Verder is Den Haag bekend van Paleis Noordeinde, het Vredespaleis, Madurodam, De Passage, Panorama Mesdag en natuurlijk de boulevard van Scheveningen.  Al jaren keuren en onderhouden onze REOB gecertificeerde monteurs brandblussers bij diverse opdrachtgevers in Den Haag en omgeving. Of het nu gaat om poederblussers, schuimblussers, CO2-blussers, droge blusleidingen, brandslanghaspels of noodverlichting, dankzij onze monteurs heeft u altijd een optimaal werkend apparaat op het moment dat deze ingezet moet worden. Wij keuren en onderhouden niet alleen de blusmiddelen die u via ons voordelige leaseconcept huurt, maar ook brandblussers en blusmiddelen die u al in uw beheer heeft. Ook voor deze apparaten kunt u bij ons een voordelig onderhoudscontract afsluiten.

Is het verplicht om blusmiddelen te laten keuren?

Ja, wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659 (draagbare en verrijdbare blustoestellen). Check altijd even de brandverzekering die het bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze abonnementen: transparant en geen onverwachte kosten!

Wij ontzorgen uw bedrijf in Den Haag en omgeving: jaarlijkse keuring, onderhoud en gratis vervanging van de brandblusser na gebruik bij brand.

 

Altijd een veilige werkomgeving in Den Haag!

Laat uw brandblussers en andere blusmiddelen vakkandig keuren en onderhouden door onze gediplomeerde REOB monteurs.

Waarom TopBlusser?

 

  • Voordelige, transparante prijzen, geen verrassingen achteraf!
  • Keuring en onderhoud in heel Nederland.
  • Verhuur van blusmiddelen voor één of meerdere dagen.
  • REOB gediplomeerde monteurs die de blusmiddelen in uw bedrijf in Den Haag e.o.  vakkundig onderhouden en keuren.
  • Na gebruik van de brandblusser bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!
  • Uitgebreide webshop met veiligheidshesjes, brandblussers, AED’s, BHV artikelen en nog veel meer!
  • Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie al vanaf € 1,99 per dag!
  • Dankzij TopBlusser altijd een veilige werkomgeving!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.