075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Voor controle & onderhoud van blusmiddelen komt TopBlusser naar u toe in Utrecht!

 

Welkom bij TopBlusser! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en is gevestigd in Wormerveer. Wij controleren, onderhouden en verhuren o.a. blusmiddelen, brandmeldinstallaties & ontruimingsinstallaties, EHBO middelen, AED’s en noodverlichting in onder andere Alkmaar, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag,  Eindhoven, Hoorn en Utrecht. Kortom in heel Nederland.  Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Utrecht, bekend van de Domtoren, de Oudegracht met werven, het Spoorwegmuseum, Hoog Catharijne en de vele gezellige straatjes met winkeltjes en terrassen. Al jaren keuren en onderhouden onze REOB gecertificeerde monteurs blusmiddelen bij diverse opdrachtgevers in Utrecht en omgeving. Of het nu gaat om poederblussers, schuimblussers, CO2-blussers, droge blusleidingen, brandslanghaspels of noodverlichting, dankzij onze monteurs heeft u altijd een optimaal werkend apparaat op het  moment dat deze ingezet moet worden. Wij keuren en onderhouden niet alleen de blusmiddelen die u via ons voordelige leaseconcept huurt, maar ook brandblussers en blusmiddelen die u al in uw beheer heeft. Ook voor deze apparaten kunt u een voordelig onderhoudscontract afsluiten bij TopBlusser.

Is het laten keuren van blusmiddelen verplicht?

Ja, wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659 (draagbare en verrijdbare blustoestellen). Check altijd even de brandverzekering die het bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TopBlusser abonnement: helder & transparant!

Wij ontzorgen uw bedrijf in Utrecht en omgeving: jaarlijkse keuring, onderhoud en gratis vervanging na gebruik bij brand.

 

Keuring & Onderhoud in Utrecht en omgeving!

Laat uw blusmiddelen keuren en onderhouden door onze gediplomeerde REOB monteurs. Vakkundig en snel ter plaatse!

Waarom TopBlusser?

 

  • Voordelige, transparante prijzen, geen verrassingen achteraf!
  • Vast contactpersoon bij TopBlusser.
  • REOB gediplomeerde monteurs die de blusmiddelen in uw bedrijf in Utrecht vakkundig onderhouden en keuren.
  • Na gebruik van de brandblussers bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!
  • Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie al vanaf € 1,99 per dag!
  • Keuring en onderhoud door heel Nederland!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.