075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Een goedgekeurd ontruimingsplan voor uw bedrijf in Amsterdam nodig? Wij helpen graag!

 

Welkom bij TopBlusser, uw partner voor veiligheid! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en is op een steenworp afstand van Amsterdam gevestigd. 

Bent u verplicht een ontruimingsplan te hebben?

Een ontruimingsplan is een schriftelijk opgesteld plan, waarin vermeld staat wat te doen bij een calamiteit. Ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden zijn verplicht wanneer een brandmeldinstallatie in het gebouw aanwezig is. Maar behalve dat er een verplichting geldt bij de aanwezigheid van een brandmeldinstallatie, worden de plannen en plattegronden ook bij diverse audits van keuringsnormen vereist.

In ieder gebouw kunnen zich situaties voordoen die het noodzakelijk maken dat medewerkers en bezoekers het gebouw zo snel mogelijk moeten verlaten. Voor deze situaties is een ontruimingsplan nodig.

Wat staat er in een ontruimingsplan?

Een ontruimingsplan is maatwerk omdat ieder pand weer anders is. Wij stellen een ontruimingsplan altijd volgens NEN 8112 op.

In een ontruimingsplan worden onder andere de volgende onderwerpen vastgelegd:

 • De organisatie van de bedrijfshulpverlening.
 • De alarmeringsprocedure, intern en extern.
 • Instructie personeel bij een ontruimingsplan.
 • Taken van het hoofd BHV en van de bedrijfshulpverlener(s).
 • Verantwoordelijkheden
 • Logboek BHV organisatie.

  Snel een ontruimingsplan nodig?

  Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies en scherpe prijzen! Wij adviseren uw bedrijf in Amsterdam graag over de mogelijkheden voor het ontruimingsplan.

   

  Een ontruimingsoefening aanvragen?

  Onze afdeling BHV-ontruimingsoefening helpt u graag bij de jaarlijkse ontruimingsoefening! Realistisch en spectaculair! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

  Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.