075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Laat de blusmiddelen in uw bedrijf in Uitgeest controleren en onderhouden door TopBlusser!

 

Welkom bij TopBlusser, uw partner voor veiligheid! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en is gevestigd in de Zaanstreek, op slechts 10 minuten rijden van Uitgeest. De Veiligheidscirkel bestaat verder uit de afdelingen TopBHV voor BHV cursussen, TopVCA, TopBrandwachten, Top Safety & Security voor diverse beveiligingsdiensten, BHV ontruimingsoefeningen en Top Safety Jobs voor diverse banen op het gebied van veiligheid. Bij TopBlusser kunt u terecht voor onder andere controle, onderhoud en verhuur van brandblussers, brandmeldinstallaties & ontruimingsinstallaties,  AED’s en noodverlichting. Onze monteurs  controleren en onderhouden blusmiddelen in heel Nederland, dus ook in Uitgeest.  

Uitgeest, dorp en gemeente in de regio Kennemerland en bekend om onder andere de uitvinding van de houtzaagmolen. Uitgeest heeft een  prachtig meer, het Uitgeestermeer en verder kun je er het interessante Fort aan den Ham bezoeken. Dit fort is gelegen aan de spoorlijn van Uitgeest naar Krommenie.  Heeft u onze auto’s van TopBlusser al gespot in Uitgeest? Dit zou namelijk zomaar kunnen, want onze REOB gecertificeerde monteurs keuren en onderhouden al jaren blusmiddelen bij diverse opdrachtgevers in Uitgeest en omgeving.

Is het verplicht om brandblussers te laten keuren?

Ja, wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659 (draagbare en verrijdbare blustoestellen). Check altijd even de brandverzekering die het bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze abonnementen: vast bedrag én geen onverwachte kosten!

Wij ontzorgen uw bedrijf in Uitgeest: onze REOB gecertificeerde monteurs doen de jaarlijkse keuring en het onderhoud.

 

Altijd een veilige werkomgeving in Uitgeest!

Onze REOB gecertificeerde monteurs keuren en onderhouden alle merken brandblussers en blusmiddelen. 

Waarom TopBlusser?

 

  • Voor alles op het gebied van brandpreventie.
  • Transparante prijzen en geen verrassingen achteraf!
  • Altijd snel ter plaatse in Uitgeest.
  • Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van diverse blusmiddelen voor één of meerdere dagen.
  • Moet u de brandblusser gebruiken bij een calamiteit? Wij vullen deze z.s.m. gratis bij!
  • Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie al vanaf € 1,99 per dag!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.