075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Brandpreventie

 

TopBlusser is onderdeel van onze overkoepelende organisatie De Veiligheidscirkel. Bij De Veiligheidscirkel maken we iedere dag bedrijven een stukje veiliger door o.a. het maken en geven van op maat gerichte (BHV) opleidingen, aantrekkelijk geprijsde leasecontracten voor blusmiddelen, verhuur van diverse blusmiddelen en andere veiligheidsmiddelen én door de inzet van brandwachten bij organisaties en evenementen. Wij bieden dus een totaalconcept op het gebied van (brand)veiligheid onder één dak, waardoor u hiervoor én voor brandveiligheidsproducten niet met meerdere leveranciers te maken heeft.

De Veiligheidscirkel bestaat uit:

 

TopBrandwachten, zoals hierboven vermeld als onderdeel van De Veiligheidscirkel, verhuurt al jaren Rijksgediplomeerde brandwachten aan bedrijven en organisaties in heel Nederland. Bijna al onze brandwachten zijn werkzaam of werkzaam geweest bij een veiligheidsregio in het land. Zij zijn hierdoor ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen. Een brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerd BHV-adviseur.

Wij zetten onze collega’s in op zowel ad-hoc basis als op projectmatige basis. Bent u geïnteresseerd in een brandwacht van TopBrandwachten? Onze collega’s van TopBrandwachten zijn 24/7 bereikbaar op 075-6151045. Uiteraard kunt u ook mailen naar info@topbrandwachten.nl.