075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Brandblussers in uw bedrijf vakkundig laten keuren en onderhouden? Dankzij TopBlusser heeft u altijd een veilige werkomgeving in Amstelveen!

 

Welkom bij TopBlusser! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en gevestigd in Noord-Holland, op slechts een klein half uur rijden van Amstelveen. Onze REOB gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in onder andere keuring en onderhoud van alle merken brandblussers, noodverlichting, brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties. Dagelijks rijden onze monteurs door heel Nederland voor het keuren en onderhouden van allerlei (brand)veiligheidsproducten.

Amstelveen, een moderne voorstad van Amsterdam, bekend van het Amsterdamse Bos, het Cobra Museum en Stadshart Amstelveen. Al jaren keuren en onderhouden onze monteurs blusmiddelen bij diverse opdrachtgevers in Amstelveen. Naast onze voordelige leasecontracten voor blusmiddelen verhuren wij ook alle soorten brandblussers voor bijvoorbeeld evenementen. Meestal wordt voor een evenement een aparte evenementen-vergunning afgegeven. Daarin stelt de  gemeente of brandweer extra eisen aan de brandveiligheid en het veilig kunnen vluchten. Denk aan eisen zoals extra brandblussers, EHBO koffers, noodverlichting of vluchtwegen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze experts. 

Is het laten keuren van blusmiddelen verplicht?

Ja, wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659 (draagbare en verrijdbare blustoestellen). Check altijd even de brandverzekering die het bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Keuring en onderhoud in heel Nederland!

Onze monteurs zijn REOB gecertificeerd, hebben veel ervaring en rijden dagelijks door heel Nederland voor keuring en onderhoud van blusapparaten bij diverse opdrachtgevers. Dankzij onze monteurs heeft u altijd een optimaal werkend apparaat op het moment dat dit nodig is.

Ook een voordelig TopBlusser abonnement?

Transparant en geen verrassingen achteraf. Brandblussers huren voor een evenemen in Amstelveen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Keuring & Onderhoud in Amstelveen en omgeving!

Dankzij onze gediplomeerde REOB monteurs heeft u altijd een veilige werkomgeving in Amstelveen! Bel ons vandaag nog!

Waarom TopBlusser?

  • Uw veiligheid TOP geregeld!
  • REOB gediplomeerde monteurs die altijd snel ter plaatse zijn in Amstelveen.
  • Na gebruik van de brandblusser bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!
  • Groot assortiment brandblussers, veiligheidshesjes, AED’s, BHV artikelen, blusbakken en andere veiligheidsproducten!
  • Ook voor controle en onderhoud van noodverlichting en brandmeldinstallaties.
  • Onze deskundigen kunnen u niet alleen adviseren over ontruimingsplannen en -plattegronden, maar deze ook voor u opstellen.
  • Alle deskundigheid onder één dak!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.