075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Brandblussers leasen in Amsterdam?

Laat uw brandblussers periodiek keuren door ons vakkundig personeel.

TopBlusser, de Nr.1 in lease en onderhoud van brandblussers en andere veiligheidsmiddelen in Amsterdam en omgeving!

Amsterdam, hoofdstad van Nederland en bekend van de mooie grachten, gezellige terrasjes, internationale winkels, de vele musea’s en natuurlijk voetbalclub Ajax. TopBlusser is onderdeel van de Veiligheidscirkel en ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de hoofdstad. Wij leveren al jaren brandblussers en andere veiligheidsmiddelen bij bedrijven in Amsterdam.

Bij ons kunt u terecht voor het leasen en huren van brandblussers en andere veiligheidsmiddelen, maar ook voor controle en onderhoud van poederblussers, schuimblussers, CO2-blussers, droge blusleidingen, brandslanghaspels, AED’s, noodverlichting enz. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ze het doen op het moment dat ze ingezet moeten worden. Dit geldt ook voor de brandmeldinstallatie en de ontruimingsalarminstallatie. TopBlusser zorgt ervoor dat uw veiligheidsmiddelen altijd in Top-conditie zijn!

TopBlusser abonnement

Jaarlijkse keuring, onderhoud en gratis vervanging na gebruik bij brand.

 

Controle & Onderhoud in Amsterdam

Controle & onderhoud van uw blusmiddelen door gediplomeerde REOB monteurs!

Controle & Onderhoud

Laat uw AED’s en toebehoren jaarlijks professioneel controleren door TopBlusser!

Waarom TopBlusser?

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.