075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Brandblussers leasen in Alkmaar?

Wij komen graag naar u toe!

TopBlusser, de Nr.1  voor het leasen van brandblussers én onderhoud van brand-veiligheidsmiddelen in uw bedrijf in Alkmaar!

Alkmaar, van oudsher bekend als de kaasstad van Nederland. Daarnaast natuurlijk bekend van voetbalclub AZ, het biermuseum, de schaatsbaan en de vele gezellige restaurants, café’s en terrassen. Wij leveren en onderhouden al jaren brandblussers en andere veiligheidsmiddelen bij bedrijven in Alkmaar. Hiervoor hebben wij aantrekkelijk geprijsde lease-contracten.  TopBlusser is onderdeel van de Veiligheidscirkel en ligt op ongeveer 20 minuten rijden van deze mooie stad.

Heeft u een bedrijf in Alkmaar? Bij ons kunt u terecht voor het leasen en huren van brandblussers en andere veiligheidsmiddelen, maar ook voor controle en onderhoud van poederblussers, schuimblussers, CO2-blussers, droge blusleidingen, brandslanghaspels, AED’s, noodverlichting enz. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ze het doen op het moment dat ze ingezet moeten worden. Dit geldt ook voor de brandmeldinstallatie en de ontruimingsalarminstallatie. TopBlusser zorgt ervoor dat uw veiligheidsmiddelen altijd in Top-conditie zijn!

Brandblussers leasen?

Wij komen naar u toe in Alkmaar: jaarlijkse keuring, onderhoud en gratis vervanging na gebruik bij brand.

 

Controle & Onderhoud in Alkmaar

Controle & onderhoud van uw blusmiddelen in Alkmaar door gediplomeerde REOB monteurs! Snel en vakkundig!

Controle & Onderhoud

Laat uw AED’s en toebehoren in Alkmaar jaarlijks professioneel controleren door een van onze deskundigen!

Waarom TopBlusser?

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.