075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

TopBlusser, hét adres in de Zaanstreek voor keuring en onderhoud van blusmiddelen!

 

Welkom bij TopBlusser! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en is gevestigd in Wormerveer. Op slechts 5 minuten rijden van Zaandam en slechts 20 minuten rijden naar Amsterdam. Zaandam staat bekend om onder andere de dichtbij gelegen Zaanse Schans, het Czaar Peterhuisje, het Zaantheater, de vele café’s, restaurants en de leuke winkeltjes.

Al jaren keuren en onderhouden onze monteurs brandblussers bij diverse opdrachtgevers in Zaandam en omgeving. Wij controleren en onderhouden niet alleen de blusmiddelen die u via ons voordelige leaseconcept huurt, maar ook brandblussers en blusmiddelen die u al in uw beheer heeft. Ook voor deze apparaten kunt u een voordelig onderhoudscontract afsluiten bij TopBlusser.

Is het laten keuren van brandblussers verplicht?

Ja, wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659 (draagbare en verrijdbare blustoestellen). Check altijd even de brandverzekering die het bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Keuring en onderhoud in heel Nederland!

Poederblussers, schuimblusser, CO2-blussers, droge blusleidingen, brandslanghaspels, noodverlichting enz, voor keuring en onderhoud hoeft u niet verder te zoeken. Onze monteurs zijn REOB gecertificeerd, hebben veel ervaring en rijden dagelijks door heel Nederland voor controle en onderhoud van blusapparaten bij diverse opdrachtgevers. Dankzij onze monteurs heeft u altijd een optimaal werkend apparaat op het moment dat dit nodig is.

Ook een voordelig TopBlusser abonnement?

Wij ontzorgen uw bedrijf in Zaandam en omgeving: jaarlijkse keuring, onderhoud en gratis vervanging na gebruik bij brand.

 

Keuring & Onderhoud in Zaandam en omgeving!

Laat uw brandblussers keuren en onderhouden door onze gediplomeerde REOB monteurs. Altijd snel en vakkundig!

Waarom TopBlusser?

  • Uw veiligheid TOP geregeld!
  • Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf!
  • REOB gediplomeerde monteurs die altijd snel ter plaatse zijn in Zaandam.
  • Na gebruik van de brandblusser bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!
  • Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie al vanaf € 1,99 per dag!
  • Groot assortiment brandblussers, veiligheidshesjes, AED’s, BHV artikelen, blusbakken en andere veiligheidsproducten!
  • Centraal gelegen in de Zaanstreek!
  • Keuring en onderhoud door heel Nederland!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.