075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

TopBlusser, hét adres in Noord-Holland voor keuring en onderhoud van brandblussers!

 

Welkom bij TopBlusser! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en is gevestigd in Wormerveer, op slechts een klein half uur rijden van Heerhugowaard. Heerhugowaard, stad gelegen naast Alkmaar, is bekend van onder andere De BroekerVeiling, het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland Middenwaard en de prachtige natuur eromheen, ideaal om te wandelen en fietsen.

Al jaren keuren en onderhouden onze monteurs brandblussers bij diverse opdrachtgevers in Heerhugowaard en omgeving. Wist u dat u bij TopBlusser ook diverse soorten brandblussers kunt huren? Stel, u organiseert evenementen, feesten en/of beurzen dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van één of meerdere brandblussers.

Is het laten keuren van blusmiddelen verplicht?

Ja, wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659 (draagbare en verrijdbare blustoestellen). Check altijd even de brandverzekering die het bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Keuring en onderhoud in heel Nederland!

Onze REOB gecertificeerde monteurs hebben veel ervaring en rijden heel Nederland door voor keuring en onderhoud van diverse blusapparaten bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Poederblussers, schuimblusser, CO2-blussers, droge blusleidingen, brandslanghaspels, noodverlichting enz, voor keuring en onderhoud hoeft u dus niet verder te zoeken.

Ook een voordelig TopBlusser abonnement?

Wij ontzorgen uw bedrijf in Heerhugowaard: jaarlijkse keuring, onderhoud en gratis vervanging na gebruik bij brand.

 

Keuring & Onderhoud in Heerhugowaard en omgeving!

Laat uw blusmiddelen keuren en onderhouden door onze gediplomeerde REOB monteurs. Altijd snel en vakkundig!

Waarom TopBlusser?

  • Uw veiligheid TOP geregeld!
  • Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf!
  • REOB gediplomeerde monteurs die altijd snel ter plaatse zijn in Heerhugowaard.
  • Na gebruik van de brandblusser bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!
  • Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie al vanaf € 1,99 per dag!
  • Groot assortiment brandblussers, veiligheidshesjes, AED’s, BHV artikelen, blusbakken en andere veiligheidsproducten!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.