075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

TopBlusser, hét adres in Nederland voor keuring en onderhoud van brandblussers!

 

Welkom bij TopBlusser! TopBlusser is onderdeel van De Veiligheidscirkel en is gevestigd in Wormerveer, op slechts een klein half uur rijden van Haarlem.

Haarlem, hoofdstad van de provincie Noord-Holland, staat bekend om onder andere een gezellig historisch centrum met de Gouden Straatjes, beroemde musea waaronder het Frans Hals Museum en het Teylers Museum en Molen de Adriaan.

Onze REOB gecertificeerde monteurs komen graag de brandblussers van uw bedrijf in Haarlem keuren en onderhouden. Naast controle en onderhoud van brandblussers kunt u bij TopBlusser ook terecht voor controle en onderhoud van brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties. Verder kunnen onze monteurs u ondersteunen bij installatie, controle en onderhoud van de noodverlichting in uw bedrijf in Haarlem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Is het laten keuren van brandblussers verplicht?

Ja, wij keuren de blusmiddelen conform de  richtlijnen NEN 2559 en NEN 2659 (draagbare en verrijdbare blustoestellen). Check altijd even de brandverzekering die het bedrijf heeft afgesloten. De meeste verzekeraars eisen dat controle ieder jaar dient plaats te vinden.

Keuring en onderhoud in heel Nederland!

Onze REOB gecertificeerde monteurs hebben veel ervaring en rijden heel Nederland door voor keuring en onderhoud van diverse blusapparaten, noodverlichting en brandmeldinstallaties. Dankzij onze monteurs heeft u altijd een optimaal werkende brandblusser dan wel werkend blusapparaat. En…bij gebruik van de brandblusser bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!

Ook een voordelig TopBlusser abonnement?

Wij ontzorgen uw bedrijf in Haarlem: jaarlijkse keuring, onderhoud en gratis vervanging na gebruik bij brand.

 

Keuring & Onderhoud in Haarlem en omgeving!

Laat uw brandblussers en andere blusmiddelen keuren en onderhouden door onze gediplomeerde REOB monteurs. Altijd snel en vakkundig!

Waarom TopBlusser?

  • Uw veiligheid TOP geregeld!
  • Transparante prijzen, geen verrassingen achteraf!
  • REOB gediplomeerde monteurs die altijd snel ter plaatse zijn in Haarlem.
  • Na gebruik van de brandblusser bij een calamiteit vullen wij deze z.s.m. gratis bij!
  • Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie al vanaf € 1,99 per dag!
  • Groot assortiment brandblussers, veiligheidshesjes, AED’s, BHV artikelen, blusbakken en andere veiligheidsproducten!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.