075 - 615 10 45 info@topblusser.nl

Brandblussers en/of andere veiligheidsmiddelen huren?

In sporthallen of grote fabriekshallen worden regelmatig rommelmarkten, beurzen, feesten of voorstellingen georganiseerd.
Deze bouwwerken zijn daar niet voor ontworpen. De afgegeven vergunning voorziet hier ook niet altijd in. Veel voorkomende problemen: te weinig of verkeerde brandblussers, onvoldoende vluchtwegen en ontbrekende noodverlichting.

Voor evenementen wordt meestal een aparte evenementen-vergunning afgegeven. Daarin stelt de  gemeente of brandweer extra eisen aan de brandveiligheid en het veilig kunnen vluchten. Denk aan eisen zoals extra brandblussers, EHBO koffers, noodverlichting of vluchtwegen. Het is belangrijk dat bij een evenement brand en de ontwikkeling van brand zoveel mogelijk wordt voorkomen. Zorg ervoor dat het juiste type én de juiste hoeveelheid brandblussers aanwezig zijn, dat ze zichtbaar zijn en direct toepasbaar.

 

Wilt u weten hoeveel brandblussers er nodig zijn voor uw evenement en welk type? Informeer vrijblijvend bij onze adviseurs

via telefoon 075-6151045 of stuur een mailtje naar info@topblusser.nl.

 

Bij TopBlusser kunt u terecht voor het huren van o.a. brandblussers, nood,- en transparantverlichting, EHBO koffers, AED’s en BHV benodigdheden. Ook verhuren wij veiligheidshesjes met teksten zoals BHV, EHBO, PLOEGLEIDER of ONTRUIMER.

Wilt u een combinatie van veiligheidsmiddelen huren, bijvoorbeeld brandblussers en een AED? Wij maken graag een passende offerte voor u!

Brandblussers voor langere tijd huren? Wij hebben aantrekkelijk geprijsde lease contracten. Op onze pagina TopBlusser abonnementen staan de verschillende mogelijkheden beschreven.

Onze verhuur artikelen kunt u op onze vestiging in Wormerveer afhalen. Uiteraard kunnen wij deze ook bij u bezorgen en weer komen ophalen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

 

Onderstaande blusmiddelen kunt u bij TopBlusser huren:

*Poederblusser 1 kilo
*Poederblusser 6 kilo
*Poederblusser 9 kilo
*Poederblusser 12 kilo
*Schuimblusser 2 liter
*Schuimblusser 6 liter
*Schuimblusser 9 liter
*Blustrolley
*CO2 Blusser
*Vet blusser
*Blusdeken

Voor informatie of een passende offerte neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

 

TopBlusser
Handelsweg 35
1525 RG Wormerveer

Telefoon: 075-615 10 45

E-mail: info@topblusser.nl